THE A TEAM

The A Team er et veluddannet og kompetent team af trænere, vejledere og behandlere. Vi brænder for det vi laver- det vil DU komme til at mærke! Vi lægger vægt på at være blandt de bedste samtidigt med, at vi skal have det sjovt og sprede glæde ved motion og sundhed.

LINE & TINNA

STIFTERE AF THE A TEAM

Vi hedder Tinna og Line og mødtes i fitness centret for 10 år siden, hvor vi hurtigt fandt ud af, vi havde mere end bare træning til fælles.

 

Vi er som yin og yang, nat og dag, og alligevel er vi et match made in heaven, hvorfor det var helt naturligt, at vi skulle åbne vores eget lille studio og udleve vores drøm, sammen. I januar 2023 åbnede vi dørene til vores lille, intime pilates studio på Observatoriestien 1. Vi ønsker at skabe et univers, hvor kvinder og mænd i alle aldre og figurer kan føle sig hjemme og trygge under vores instruktion, i en unik og effektiv træningsform- reformer pilates.

 

Reformer pilates er vores fælles barn, men ud over denne træningsform tilbyder vi også outdoor træning og har andre instruktører og behandlere tilknyttet, så der er rig mulighed for at kombinere træningskoncepterne med f.eks. en kostvejleder/diætist. 

 

Hele konceptet “The A Team” er baseret på simple filosofier om at passe på sig selv, sin krop og sit sind. At finde motivation, inspiration og glæde ved at dyrke motion og spise sundt. Ændre livsmønstre og vaner, som forbedrer livskvaliteten. 

 

At begynde at træne og pleje sin krop er ikke svært, men at fortsætte kan være en kamp. Derfor er vores team kompetente trænere og behandlere og står til din rådighed, så du kan deltage på vores hold men også kontakte os for et personligt forløb, og vi står klar til at hjælpe dig i gang eller videre. 

VORES INSTRUKTØRER

Reformer pilates, TRX & Funktionel

Line

Reformer pilates & Funktionel

Tinna

Kundalini yoga

Olivia

Yin yoga

Jana

Flow, hatha & vınlasa yoga

Anna

TRX instruktør

Henriette

Hawaiiansk boksning

Jay

Silent Latin dance& Yoga

JEIMMY

Kostvejleder

Nanna

Close
Reformer Pilates
Funktionel
Åby Park
Thorsvej
8230 Åbyhøj
+45 40 41 82 60
Yoga & TRX
FØLG OS
Th A Team