Handelsbetingelser

 

Virksomhedsoplysninger

The A Team

CVR 417001811

Grundtvigsvej 17, 8260 Viby J

Tlf. 40418260 / mail: kontakt@theateam.dk

Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK). Når du gennemfører en betaling på hjemmesiden, vil beløbet blive trukket på dit kreditkort samme dag. Hjemmesiden modtager betaling fra Dankort, Visa og Mastercard. Virksomheden betaler det gebyr, der opkræves af betalings indløser (dem der formidler betaling over kreditkort). Brugeren betaler selv eventuelle andre gebyrer, som egen kortudsteder derudover måtte opkræve.

Priser på ydelser fremgår af hjemmeside, og igen inden der fra kundens side bekræftes køb. The A Team forbeholder sig retten til løbende eller ved behov at ændre på priser og ydelser. Der tages dermed forbehold for prisændringer samt trykfejl og tekniske fejl på hjemmesiden www.theateam.dk

Ydelser

Du kan via hjemmesiden booke hold som Funktionel udendørstræning i Åby Park, Thorsvej 28, 8230 Åbyhøj eller Reformer Pilates på Observatoriestien 1, 8000 Århus C, ved Aarhus 1900 klubhuset i kælderetagen. Der er mulighed for gratis prøvetime, så du kan prøve vores hold, inden du køber et klippekort. Der er også mulighed for personlig træning i begge holdkoncepter. For pris og tid kontakt Line på tlf. 40418260. 

 Klippekort

Klippekortene er personlige og kan og må ikke bruges af andre. Klippekort skal bruges inden udløb. 3 turs klippekort skal bruges inden 30 dage. 10- og 20 turs klippekort skal bruges inden 365 dage. Ikke brugte klip bliver ikke refunderet. Klippekort kan ikke sættes i bero. Ved udeblivelse/forglemmelse refunderes klip ikke. Hold skal afmeldes 12 timer inden timens start. Dette for at undgå ventelister og afmelding i “sidste øjeblik”. 

Når du booker en holdtime, modtager du en mail herom. Du modtager igen en reminder 24 timer før holdets start, hvilket giver dig mulighed for at afmelde holdet igen, hvis du er blevet forhindret. Husk, dette skal gøres senest 12 timer før holdets start. 

Venteliste

Vi oplever stor tilmelding på vores hold, mange booker flere timer på én gang, når de køber klippekort. Det giver ofte ventelister, som som regel mindskes eller helt forsvinder op til timers start. For at undgå ventelister, bør du kun booke de timer, du er helt sikker på at deltage på. Er du ikke kommet på det hold, du ønsker at deltage på, skal du selvfølgelig blot tilmelde dig ventelisten. Du skal dog være opmærksom på, du kan blive tildelt en plads på holdet helt op til timens start, så husk dette! Særligt, hvis du alligevel ikke kan deltage på timen. Afmelder du dig ikke ventelisten 12 timer før timens start og får tilmeldt en plads, trækkes du et klip. Er du på venteliste og får tildelt en plads på holdet, modtager du en mail herom.  

 Ansvar

The A Team er udelukkende formidler af tjenesteydelser mellem kunde og konsulent og fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med den ydelse, der er bestilt og udøvet af konsulenten. Træning i The A Team regi er på kundens eget ansvar. Eventuelle klager skal rettes direkte til konsulenten. The A Team kan dog være behjælpelig med at etablere kontakten og ellers henvise som i punktet “klagemuligheder” til instanser, der varetager kundens klager.

Databehandling

The A Team opbevarer kundens data med samtykke fra kunden. Kunden kan altid kontakte The A Team på kontakt@theateam.dk for at afmelde og få slettet eller redigeret sine oplysninger. Det er dit ansvar som kunde at meddele The A Team om ændringer af persondata, f.eks. navn, mail, tlf. nr.  Der kræves accept af samtykkeerklæring ved onlinebooking, ved køb af klippekort og gavekort og når en kunde opretter sig i Klient login. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Klagemuligheder

Hvis du som dansk forbruger ønsker at klage over et internetkøb fra en dansk virksomhed, kan du rette henvendelse direkte til de relevante danske klagecentre eller klagenævn, som du kan finde her: https://www.kfst.dk/Forbrugerforhold/Klageforhold/Liste-over-klageorganer

Kontakt

Hvis kunden har henvendelser i forbindelse med en klage rettes denne til kontakt@theateam.dk til ejer af virksomheden, Line Borg.

Ændringer

The A Team forbeholder sig retten til at ensidigt at ændre i sine handelsbetingelser og priser om behov, hvis ændringer i virksomheden kræver dette. Ændringer vil fremgå på website og via nyhedsbrev. 

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde/afmelde dig nyhedsbrev via website. Vi opfordrer dig som aktiv kunde hos os at tilmelde dig nyhedsbrev, hvoraf vigtige informationer som f.eks. ændringer om priser og hold vil fremgå. 

Lov og værneting

Da The A Team er en dansk virksomhed gælder Danmarks love for handel og eventuelle uoverensstemmelser (sagsanlæg) skal i så fald indbringes i Byretten i Aarhus.