Image Alt

Handelsbetingelser

 

Virksomhedsoplysninger

 

The A Team

CVR 44067579

Grundtvigsvej 17, 8260 Viby J

Tlf. 40418260 / mail: kontakt@theateam.dk

 

Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK). Når du gennemfører en betaling på hjemmesiden, vil beløbet blive trukket på dit kreditkort samme dag. Hjemmesiden modtager betaling fra Dankort, Visa og Mastercard. Virksomheden betaler det gebyr, der opkræves af betalings indløser (dem der formidler betaling over kreditkort). Brugeren betaler selv eventuelle andre gebyrer, som egen kortudsteder derudover måtte opkræve.

Priser på ydelser fremgår af hjemmeside, og igen inden der fra kundens side bekræftes køb. The A Team forbeholder sig retten til løbende eller ved behov at ændre på priser og ydelser. Der tages dermed forbehold for prisændringer samt trykfejl og tekniske fejl på hjemmesiden www.theateam.dk

 

Ydelser

Du kan via hjemmesiden booke hold som Reformer Pilates, Outdoor TRX og Outdoor Funktionel på Observatoriestien 1, 8000 Århus C. Der er mulighed for gratis prøvetime, så du kan prøve vores hold, inden du køber et klippekort. Der er også mulighed for personlig træning i alle holdkoncepter. 

 

PRISER OG BETINGELSER

MEDLEMSKABER

●  Intet oprettelsesgebyr.

●  Medlemskab i form af mdrs. abonnement (1 md./ 3 mdr./ 6 mdr.) er løbende og

fortsættes, indtil det opsiges.

●  Opsigelse af et medlemskab (1 md./ 3 mdr./ 6 mdr.) hedder løbende måned + en

måned.

●  Ved køb af 1 mdrs. abonnement, binder du dig for min. 2 mdr. Betales altid forud.

●  Ved køb af 3 måneders medlemskab, binder du dig for min. 3 mdr. Betales altid

forud.

●  Ved køb af 6 måneders medlemskab, binder du dig for min. 6 mdr. Betales altid

forud.

●  Ved køb af 12 måneders medlemskab, binder du dig for 12 mdr. Betales forud og

udløber automatisk. Skal herefter gentegnes/genkøbes af medlemmet selv.

●  Årskort kan ikke opsiges før tid.

●  Bero: Alle medlemskaber kan sættes i bero, imod betaling, og af maks 1 måned

(30 dage) i alt, pr. indeværende år. Pris pr. gang/periode: 200 kr.

KLIPPEKORT

●  Klippekort er personlige og kan ikke benyttes eller overdrages til andre.

●  Klippekort skal bruges inden udløb. (1 klip inden 30 dage, 3 klip inden 60 dage, 10

klip inden 90 dage og 20 klip inden 180 dage).

●  Ikke brugte klip bliver ikke refunderet.

●  Klippekort/ enkelt klip kan ikke sættes i bero.

AFMELDING/ NO SHOW
  • Afmelding/udeblivelse (no show) af en holdtime uanset klippekort eller medlemskab skal ske senest 10 timer inden holdstart. 
  • Klippekort: Ved for sen afmelding (10 timer) trækkes klippet og refunderes ikke. 
  • Klippekort: Ved no show trækkes klippet og refunderes ikke. 
  • Medlemskab (1-3-6 mdr.): Ved for sen afmelding (10 timer) trækkes et gebyr på 75 kr. ved næste opkrævning. 
  • Medlemskab (1-3-6 mdr.): Ved no show trækkes et gebyr på 100 kr. ved næste opkrævning. 
  • Medlemskab (12 mdr.): Ved for sen afmelding (10 timer) forkortes medlemskabet 1 dag i sidste ende.
  • Medlemskab (12 mdr.): Ved no show forkortes medlemskabet 1 dag i sidste ende. 
VENTELISTE

●  Man kan tilføje sig til ventelisten op til 10 timer før klassens start.

●  10 timer inden klassens start frafalder ventelisten og alle medlemmer på

ventelisten får returneret det klip, de brugte til holdet, hvis de ikke har fået en

plads. Man vil modtage mail herom.

●  Der kan godt blive en plads ledig på holdet helt op til holdet start, da medlemmer

på timen jo kan finde på at afmelde sig, efter at ventelisten er frafaldet (10 timer før). Derfor bør du selv holde øje med, om der skulle blive en plads ledig, du kan tilmelde dig holdet helt frem til holdstart.

●  Afmelding fra en venteliste til hold er gratis, så længe at du husker at fjerne dig fra ventelisten i tide, inden at du har fået en plads på holdet.

Prøvetimer:

●  Prøvetimer er helt gratis, dog skal du huske, hvis du udebliver/aflyser for sent, så koster det dig prøvetimen.

●  Booking af gratis prøvetimer: Du opretter dig som bruger og tilføjer dit betalingskort, herefter “køber” du din gratis prøvetime, men betaler 0 kr. Vi trækker ikke noget fra dit kort eller bruger dine betalingsoplysninger, først hvis og når du køber klippekort/medlemskab.

Generelt

Et medlemskab eller et klippekort er personligt og kan ikke benyttes af andre end medlemmet. Ændringer i persondata som f.eks. navn, email, tlf. nummer, bank og konto oplysninger skal øjeblikkeligt meddeles The A Team. Det er medlemmets ansvar, at The A Team til enhver tid har medlemmets korrekte kontakt oplysninger. 
 

Personer under 18 år/umyndiggjorte personer

Er en person under 18 år/umyndiggjort kan medlemskab kun opnås, hvis en myndig person/værge tegner et medlemskab for personen på den myndiges/værgerens regning. Værgeren hæfter for ethvert krav The A Team måtte have i relation til den umyndiges medlemskab. 


Ventelister

Vi oplever stor tilmelding på vores hold, mange booker flere timer på én gang, når de køber klippekort. Det giver ofte ventelister, som som regel mindskes eller helt forsvinder op til timers start. For at undgå ventelister, bør du kun booke de timer, du er helt sikker på at deltage på. Er du ikke kommet på det hold, du ønsker at deltage på, skal du selvfølgelig blot tilmelde dig ventelisten. Du skal dog være opmærksom på, du kan blive tildelt en plads på holdet helt op til timens start, så husk dette! Særligt, hvis du alligevel ikke kan deltage på timen. Afmelder du dig ikke ventelisten 12 timer før timens start og får tilmeldt en plads, trækkes du et klip. Er du på venteliste og får tildelt en plads på holdet, modtager du en mail herom.  

 

Helbredstilstand, personskade og ansvar

Al træning i The A Team regi sker på eget ansvar. Dette gælder uanset, om træningen foregår hos The A Team eller i forbindelse med et arrangement/event uden for studiet, deltagelse i konkurrencer, udendørs træning eller lignende arrangeret af The A Team. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos eller med The A Team. The A Team tager heller ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges den til enhver tid gældende danske erstatningsret på området. 

 

Værdigenstande

The A Team bærer ikke noget ansvar for tab pga. tyveri eller tingskade. 

 

Databehandling

The A Team opbevarer kundens data med samtykke fra kunden. Kunden kan altid kontakte The A Team på kontakt@theateam.dk for at afmelde og få slettet eller redigeret sine oplysninger. Det er dit ansvar som kunde at meddele The A Team om ændringer af persondata, f.eks. navn, mail, tlf. nr.  Der kræves accept af samtykkeerklæring ved onlinebooking, ved køb af klippekort og gavekort og når en kunde opretter sig i Klient login. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Klagemuligheder

Hvis du som dansk forbruger ønsker at klage over et internetkøb fra en dansk virksomhed, kan du rette henvendelse direkte til de relevante danske klagecentre eller klagenævn, som du kan finde her: https://www.kfst.dk/Forbrugerforhold/Klageforhold/Liste-over-klageorganer.

 

Kontakt

Hvis kunden har henvendelser i forbindelse med en klage rettes denne til kontakt@theateam.dk til ejer af virksomheden, Line Borg.

 

Ændringer

The A Team forbeholder sig retten til ensidigt at ændre i sine handelsbetingelser og priser om behov, hvis ændringer i virksomheden kræver dette. Ændringer vil fremgå på website og via nyhedsbrev med varsling på minimum 30 dage. 

 

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde/afmelde dig nyhedsbrev via website. Vi opfordrer dig som aktiv kunde hos os at tilmelde dig nyhedsbrev, hvoraf vigtige informationer som f.eks. ændringer om priser og hold vil fremgå. Når et medlem vælger at takke ja til at modtage The A Teams elektroniske nyhedsbrev samtykkes der samtidigt til, at The A Team må gemme og anvende information af brug af medlemskabet til at sende relevante servicemails. 

 

Lov og værneting

Da The A Team er en dansk virksomhed gælder Danmarks love for handel og eventuelle uoverensstemmelser (sagsanlæg) skal i så fald indbringes i Byretten i Aarhus.

Close
Reformer Pilates
Funktionel
Åby Park
Thorsvej
8230 Åbyhøj
+45 40 41 82 60
Yoga & TRX
FØLG OS
Th A Team