a
a

Virkelig god træning hos The A Team. Reformer kan noget helt specielt. Her arbejdes intenst med core og styrke, også for mig med rygproblemer er det her "spot on" træning. Yderst professionelle og dedikerede instruktører, der er utrolig gode til at guide. Hyggelig og rar atmosfære i lille studie, med plads til alle.

Anne

Min debut til reformer pilates ved The A Team dk, og bestemt ikke sidste gang! Virkelig dygtige og kompetente instruktører, der udviser ekstrem entusiasme og et kæmpe professionelt overskud. Holdene er små, hvilket der gør, at instruktøren er nærværende og sikrer, at vi udfører øvelserne rigtigt. En KÆMPE anbefaling herfra

Line Sonne

Jeg bookede et forløb hos Line, da Corona-krisen gik amok. Line hjalp mig med at ændre min kost, og sammen trænede vi 2-3 gange om ugen. Jeg havde ingen kondi og startede virkelig fra bunden. Line er ihærdig , motiverende og insisterende. Hun sparkede mig i gang, og efter at have smidt 10 kg, har jeg oveni fået ændret på en del vaner og uskikke. Jeg føler mig som et nyt menneske med ny livsstil og en krop, jeg har det godt med.

Pia

Join Us

BOOK A FREE CLASS TODAY AND SEE THE BENEFITS   FOR YOURSELF

a

NEWS

  contact

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod.

  a
  Close
  Reformer Pilates
  Funktionel
  Åby Park
  Thorsvej
  8230 Åbyhøj
  +45 40 41 82 60
  Yoga & TRX
  FØLG OS
  Th A Team