Om The A Team

LINE & TINNA

STIFTERE AF THE A TEAM

Jeg hedder Line. Jeg er mor til Emma og til sammen har vi 2 gadehunde og bor i Viby. Jeg har ikke krudt i røven, jeg har bare masser af energi, som jeg vil dele med dig.

Jeg har undervist i fitnessbranchen i mange år i flere koncepter. Jeg brænder for at motivere andre til at motivere sig selv.

 

Det har egentlig også altid været min mantra: At stå op og sparke mig selv bagi, komme ud af døren, løbe en tur, gå i skoven, bade i havet, løfte nogle vægte, nyde en yogasession i stuen; “kom i gang”!

 

Jeg ved godt, det er lettere sagt end gjort, for nogle. Jeg kan være én af dem. Men jeg er lige fyldt et halvt 90, og jeg NÆGTER at forfalde eller tillade mig selv ikke at passe på min krop.

 

Hele konceptet “The A Team” er baseret på simple filosofier om at passe på sig selv, sin krop og sit sind. At finde motivation, inspiration og glæde ved at dyrke motion og spise sundt. Ændre livsmønstre og vaner, som forbedrer livskvaliteten.

At begynde at træne og pleje sin krop er ikke svært, men at fortsætte kan være en kamp.

 

Jeg har samlet et kompetent team af trænere og behandlere inden for træning, sundhed og velvære, som hver især står klar til at hjælpe dig i gang eller videre, alt efter hvor du er og hvor du vil hen.

 

 “You Can Find an Excuse or You Can Find a Way!”

FØLG OS

 PÅ INSTAGRAM